Türkiye'den Haberler

Şükrü Karaca hayatını kaybetti..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Sn. Şükrü Karaca hayatını kaybetti. Kendisine Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Devamı [+]

Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Kanunu yayımlandı

6325 sayılı Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Kanunu 22 Haziran 2012 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı. Özel hukuktan doğan uyuşmazlıkların giderek çoğalması, uzayan yargılama süreci ve yargılamada ortaya çıkabilecek aksaklıklara karşı bir önlem olarak "arabuluculuk" sistemi bir süredir tartışılıyordu. KonuDevamı [+]

Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadele Kanun Çalıştayı Yapıldı

Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadele Kanun Çalıştayı Bolu Abant'ta Yapıldı Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadele: Sorunlar, Hukuki Boyut ve Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu Çalıştayı Bolu Abant'ta gerçekleştirildi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın katılımı ve açılış konuşmasıyla başlayan çalıştaya kaDevamı [+]

Yargıtay Yeni Başkanı'nı Seçti...

Yargıtay Başkanı Nazım Kaynak'ın yaş haddinden emekliye ayrılmasıyla Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nca seçim yapıldı. Başkanlık seçimine ilk turda, 13. Hukuk Dairesi Başkanı Sayın Ali Alkan 201 üyenin oyuyla seçildi. Diğer adaylar 3. Hukuk Dairesi Başkanı Sayın Kemalettin Yüksel 39 oy ve 5. Ceza Dairesi Başkanı SDevamı [+]