Sosyal Faaliyetler

Geleneksel İftar Programımız

Geleneksel İftar Programımız 25/08/2011'de Ankara Hakimevi'nde Gerçekleşti 25/08/2011 günü Ankara Hakimevi’nde çok sayıda avukatın yanı sıra eski dernek başkanları, hakim, savcı ve siyasetçilerinde aralarında bulunduğu 100 kişiyi aşkın bir katılımla derneğimizin Geleneksel İftar Programı gerçekleştirilmiştir.Devamı [+]

Neşeli Düşünme Sanatı

"Neşeli Düşünme Sanatı" Konulu Sempozyum Ankara Sürmeli Oteli'nde Gerçekleştirildi.   “Neşeli Düşünme Sanatı” başlığı altında bir kişisel gelişim uzmanı ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Hukuk Müşaviri Sayın Av. Durdu GÜNEŞ’in konuşmacı olarak katıldığı kişisel gelişim konferansı 09/12Devamı [+]

Türkiye Çocuk Adalet Sistemine Sivil Toplum Gözüyle Bakış

HUDER "Türkiye Çocuk Adalet Sistemine Sivil Toplum Gözüyle Bakış" Adlı Konferansa Katıldı.   Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı ve Dostlar Dayanışma Derneği ortaklığıyla “Türkiye Çocuk Adalet Sistemine Sivil Toplum Gözüyle Bakış Projesi” kapsamında 5-6 Nisan 2012 tarihinde Ankara’daDevamı [+]

Avukatlıkta Demokratik İnisiyatif

"Avukatlıkta Demokratik İnisiyatif" Konulu Sempozyuma HUDER'i temsilen Genel Başkan Av. Hüseyin Kaya Konuşmacı Olarak Davet Edildi. Avukatlık mesleğinin geleceğini değerlendirmek ve yeniden oluşturmak adına; demokratik, önyargısız bir yasa hazırlanması nedeniyle teknik bir tartışma ve değerlendirmelerin yapıldığı &lDevamı [+]

Türk-Rus-Azerbaycan Hukuk Forumu Üzerine Düşünceler

Avrasya Derneği'nin öncülüğünde, HUDER ve Türkiye Barolar Birliği'nin de desteğiyle düzenlenen Türk-Rus-Azerbaycan Hukuk Forumu 08.11.2014 tarihinde İstanbul Çırağan Sarayı'nın harem olarak kullanılan kısmında gerçekleştirildi. Çok verimli bir forum olduğunu ifade etmeliyim. Bir açıdan Rus-Azerbaycan hukuk düzenleri itibariyle biDevamı [+]

Türkiye'de Yargı ve Değerlendirmeler Söyleşisi

Hukuki Araştırmalar Derneği tarafından düzenlenen “ Türkiye’de Yargı ve Değerlendirmeler ” konu  başlıklı söyleşi HSYK üyesi Av. Rasim AYTİN'in katılımıyla  24.12.2014 tarihinde Ankara Hakimevi’nde gerçekleştirilmiştir. Programa Avukat, Savcı, Hakim ve çeşitli mesleklerden geniş kapsamlı bir katıDevamı [+]

Yeni Türkiye - Yeni Anayasa Söyleşisi

Hukuki Araştırmalar Derneği tarafından her ay yapılmakta olan söyleşilerden bir yenisi AK Parti YSK Temsilcisi Av. Şeref Malkoç'un katılımı ve "Yeni Türkiye - Yeni Anayasa" konu başlığıyla 09.01.2015 tarihinde Ankara Hakimevi’nde gerçekleştirilmiştir. Programa dernek üyelerinin yanı sıra avukat, savcı, hakim, müsteDevamı [+]

Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER)

Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) "Uygulamalar Işığında Boşanma Hukuku Semineri" Konuşmacılar : - Av. Sn. Eyüp Sabri CANBOLAT - Av. Sn. Bedrettin CANBOLAT Not: Kontenjan sınırlı olup, katılımcılara sertifika verilecektir. Bir Sorunuz Mu Var? Bize 0 505 033 98 01 ve 0 551 410 3654 numaralı telefonlardDevamı [+]