Kurumsal

Huder Hakkında

Hukuki Araştırmalar Derneği 1988 yılında kurulmuş olup; Türkiye’nin en köklü ve en yüksek üyeye sahip sivil hukuk kuruluşudur. Türkiye’de Genel Merkezi Ankara'da olmak üzere; 24 şube, 51 temsilciliği ile 76 ilde; dünyada ise Almanya, İngiltere, Japonya, Makedonya, Moğolistan, İsveç, Azerbaycan ve Gürcistan olmak üzere 8 Devamı [+]

Yönetim Kurulu

Basında Huder

Av. Hüseyin Kaya HUDER Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Seçildi - DOĞRU HABER Av. Hüseyin Kaya HUDER Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Seçildi - İHLAS HABER Av. Hüseyin Kaya HUDER Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Seçildi - ÇAY HABER Hukuki Araştırmalar Derneği'nden Meclis Ziyareti - ÇAY HABER  HUDERDevamı [+]

Tüzük

1. BÖLÜM DERNEĞİN ADI: Madde 1 - Derneğin adı HUKUKÎ ARAŞTIRMALAR DERNEĞİ'dir. Derneğin kısa adı HUDER'dir. DERNEĞİN MERKEZİ VE ŞUBELERİ: Madde 2- Derneğin merkezi Ankara'dır. Dernek uygun gördüğü yerlerde şube açabilir. Şubeler Yönetim Kurulu kararı ile açılır. Şubelerin yetki ve faaliyetleri yönetmelikle düzenleniDevamı [+]

Üyelik Başvuru Formu

Aşağıdaki formu eksiksiz doldurun lütfen.   rn  Devamı [+]