HUDER, Alternatif Düşünce Topluluğu yemeğinde..

29.04.2013

HUDER, konuşmacısı Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç olan Alternatif Düşünce Topluluğu yemeğinde..

Derneğimiz eski başkan ve yöneticilerinden oluşan bir grup arkadaşın bir süredir tertip etmiş olduğu Alternatif Düşünce Topluluğu toplantılarının sonuncusu 10.01.2013 Perşembe akşamı JW Marriot Otel'de yapıldı. Toplantıya yoğun bir ilgi ve katılım gerçekleşti. Savcı, hakim ve avukatlardan oluşan toplantının konuşmacısı  olarak derneğimizin ilk kurucularından olan ve Manisa Eski Şube Başkanımız, Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent ARINÇ katıldı. Dernek başkanımız Av. Hüseyin KAYA derneğin son durumu ve çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yaptı. Sayın Arınç ise konuşmasında, HUDER’in kısa bir geçmişini özetledikten ve çalışmalarında başarılar diledikten sonra son bir yılın gündemine ve 2013 yılının muhtemel tablosuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Yemekte daha çok 4. yargı paketi ve Anayasa hazırlıkları ile ilgili konularda açıklamalarda bulunuldu.

adt.jpg