HUDER'den TBMM'ye Ziyaret

01.04.2012

Derneğimiz, Genel Başkan Av. Hüseyin KAYA önderliğinde yeni yönetim Genel Başkan Yardımcıları Av. Fatih PARLAK ve Av. Mehmet PARLAK ve Genel Sekreter Av. M. Anber YILDIZ ile TBMM’yi ziyaret etti. Öncelikle Ak Parti Kurucusu Genel Sekreter Yardımcısı İstanbul Milletvekili Dr. İsmail SAFİ’yi ziyaret eden heyet başkanlığında Hüseyin KAYA Anayasa ve Avukatlık Yasası üzerine çalışmalarda bulunduklarını ve bu çalışmaların ürününü meclise sunacaklarını belirtti. Bunun üzerine Dr. İsmail SAFİ derneği yakından tanıdığını ve yasa çalışmalarına katkılarını beklediklerini ifade etti. Ardından heyet Çankırı milletvekili Hüseyin FİLİZ ile ziyaretine devam etti. Aynı konular üzerine görüşmelerde bulunulmasının ardından karşılıklı hayırlı çalışmalar temennilerinde bulunuldu. Heyet son olarak eski bir HUDER mensubu olan Şanlıurfa Milletvekili TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Av. Yahya AKMAN’ı ziyaret etti. Sayın AKMAN, HUDER’in her zaman önemli görevler icra ettiğini ve devam eden Anayasa çalışmalarında HUDER’in önemli katkılar sunacağına inandığını belirtti. Karşıklı başarı temennileriyle ziyarete son verildi.

TBMM ziyareti.jpg