HUDER'den Demokrat Parti Genel Başkanı Sn. Namık Kemal Zeybek'e Ziyaret

30.03.2012

Hukuki Araştırmalar Derneği yeni yönetimiyle başlamış olduğu ziyaretlerine Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Namık Kemal ZEYBEK’i ziyaret etmekle devam etti.
Ziyarette Genel Başkan Av. Hüseyin Kaya'ya; Genel Başkan Yardımcısı Av. Faruk Küçük, Genel Sekreter Av. M. Anber Yıldız ve Genel Sekreter Yardımcısı Av. Çiğdem ARSLAN eşlik etti. Derneğin kurulduğu günden bu yana teşkilatlanması, önemli bir rakama ulaşan üye ve şubelerinin yanı sıra önderlerinin inanç ve değerleri hakkında bilgiler veren KAYA; yeni yönetimle insan hakları ve demokratikleşme adına hazırlamakta oldukları Anayasa taslağı üzerine açıklamalarda bulundu. Bunun üzerine Sayın Zeybek demokratikleşme adına en önemli kavram olan adalet kavramına vurgu yaparak hukukçu kimliğiyle Anayasa ve Demokrasi konuları üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu. Uzun süren görüşmenin ardından karşılıklı başarı dilekleriyle görüşmeye son verildi.

Namık Kemal ZEYBEK ziyareti.jpg