HUDER 11. Olağan Genel Kurulu Yapıldı.

31.12.2014

Derneğimizin 25/06/2011 günü Ankara Sürmeli Otel’inde yapılan 11. Olağan Genel Kurul’unda Av. Hüseyin KAYA Genel Başkan seçildi.

Ankara Sürmeli Oteli’nde yapılan Genel Kurulu’na aralarında Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Mustafa Kamalak, eski Adalet Bakanı Şevket Kazan, HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç’un da bulunduğu kalabalık bir hukukçu grubu katıldı. Avukat Mustafa Everdi’nin Divan Başkanlığı’nı yaptığı kongrede Kamalak, Kazan ve Malkoç birer konuşma yaptı. Konuşmacılar Türkiye’nin anayasa değişikliğine odaklandığı bir dönemde bayrağı devralan Avukat Hüseyin Kaya liderliğinde HUDER’in yeni kadrosuyla en güçlü hukukçu sivil toplum kuruluşu olarak, adil ve demokratik bir anayasa çalışmalarına katkı vereceğini ifade ettiler. Kongrede HUDER’de Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Şevket Kazan, Mehmet Ali Bulut, Mehmet Ener, Şeref Malkoç, S.Kemal Yılmaz, Yakup Erikel, Cavit Öztürk, Mustafa Karaman ve Alaattin Yüksel‘e plaket verildi.